Ένταση στη Βουλή για τη μη μετάδοση του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ3

Αντιδράσεις υπήρξαν στην Βουλή, κυρίως από τους βουλευτές της ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα, λόγω της μη μετάδοσης από την ΕΡΤ του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού, όπου προεδρεύει ο Θεσσαλονικιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο Δημήτρης Κυριαζίδης και ο Σάββας Αναστασιάδης μίλησαν για αποσιώπηση του συλλαλητηρίου. «Ήταν ένα τεράστιο γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας», σημείωσε ο κ. Κυριαζίδης, ζητώντας παράλληλα να μεταφερθεί η δυσαρέσκεια προς τη Δημόσια Τηλεόραση.

«Δεν έχω δει συλλαλητήρια live», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου. «Η ΕΡΤ τώρα λειτουργεί, έλεος… Εσείς βάλατε μαύρο στη διακίνηση των ιδεών», πρόσθεσε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ.

Στη συνέχεια παρενέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης παρέπεμψε τους γαλάζιους βουλευτές στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, στην οποία, όπως επεσήμανε, μπορεί να δώσει απαντήσεις στο θέμα που έθιξαν ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: