Ένταση στη συναυλία με Ρέμο – Ασλανίδου – Ποια δεν άφησαν να τραγουδήσει..; [pic]

Ένταση στη συναυλία με Ρέμο   Ασλανίδου   Ποια δεν άφησαν να τραγουδήσει..; [pic]

Ξεχωριστή, επιτυχημένη και…
επεισοδιακή, ήταν η φιλανθρωπική συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στη Γλυφάδα: Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Νίνα Λοτσάρη και Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκαν με παρατράγουδα, αφού δεν επετράπη σε τραγουδίστρια να εμφανιστεί! Επίσης, επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία.

Ένταση μικρής έκτασης, σύμφωνα με το star.gr, επικράτησε στα παρασκήνια, όταν περιπολικό έφτασε στο κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» για έλεγχο στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μία».

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Γκινοσάτη εξέφρασε τα παράπονά της, καθώς δεν της επετράπη να εμφανιστεί, παρά το ότι η συμμετοχή της είχε προαναγγελθεί και η ίδια είχε πάρει μέρος στις πρόβες.

«Αν και έχω έρθει αφιλοκερδώς για να τραγουδήσω και είμαι εκλογή του ιδίου του Μίκη Θεοδωράκη, μόλις ήρθα μου είπαν ότι δεν θα συμπεριληφθώ στο πρόγραμμα», είπε στην κάμερα του Star η τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν έχει τραγουδήσει στα γενέθλια του καταξιωμένου καλλιτέχνη. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, έμαθε για τον αποκλεισμό της την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή!

Ένταση στη συναυλία με Ρέμο   Ασλανίδου   Ποια δεν άφησαν να τραγουδήσει..; [pic]

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μία», η Βάνα Μπάρμπα απέδωσε το συμβάν σε διαφορά μεταξύ της εταιρείας της τραγουδίστριας και της εταιρείας παραγωγής, ενώ ισχυρίστηκε πως η Μαργαρίτα Γκινοσάτη δεν εμφανίστηκε στις πρόβες και κατηγόρησε άνθρωπό της για εκβι@σμό την ώρα της συναυλίας.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη της τραγουδίστριας, Δ. Γιαννοπούλου, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε διένεξη των εταιρειών παραγωγής και διέψευσε την Βάνα Μπάρμπα, τονίζοντας ότι η κα. Γκινοσάτη και στα σχετικά ραντεβού ήταν και στις πρόβες και, μάλιστα, υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό!

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: