Ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Κόσμπι

Με την κατηγορία της σ εξουαλικής επίθεσης διώκεται ο κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι, όπως ανακοίνωσαν σήμερα ο εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβανίας. Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες για σ εξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς τους τελευταίους μήνες, κατά του Μπιλ Κόσμπι.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του ηθοποιού αφορά την καταγγελία γυναίκας ότι, την νάρκωσε και την κακοποίησε σ εξουαλικά στην έπαυλή του, στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, τον Ιανουάριο του 2004.

Όπως είπε ο αντιεισαγγελέας, πρόκειται για μια πρώην εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο του Τεμπλ, την οποία ο Κόσμπι είχε γνωρίσει στο πλαίσιο μιας συνάντησης με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του πανεπιστημίου. Όπως επισήμανε το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μοντγκόμερι, νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας φέτος σχετικά με την υπόθεση αυτή. Το φερόμενο θύμα φαίνεται πως θεωρούσε τον Μπιλ Κόσμπι «μέντορα και φίλο», σημείωσε ο αντιεισαγγελέας.

Η έρευνα έδειξε ότι ο 78χρονος σήμερα ηθοποιός έδωσε στο θύμα του χάπια και τη νάρκωσε, πριν της επιτεθεί σ εξουαλικά.

Πάνω από 50 γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο Κόσμπι τις νάρκωσε και τις κακοποίησε πριν από πολλές δεκαετίες, μάλιστα ορισμένες από τις υποθέσεις «έρχονται» από το 1960.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: