E-xclusive: Για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και είναι αφοσιωμένη στο στυλ της!

Μπορεί κάποιοι να βρίσκουνε εκνευριστική την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα, και ίσως κάθε χρόνο να φαίνεται σαν να ξεκινάει όλο και νωρίτερα … ΑΛΛΑ:
Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και είναι αφοσιωμένη στο στυλ της, δεν μπορεί να αφήσει για τελευταία στιγμή την γιορτινή της γκαρνταρόμπα! Οφείλει να έχει καλά μελετημένα τα τρέχοντα trends, να ξέρει σε τι συνθήκες θα παραβρεθεί, οπότε σχεδιάζει αναλόγως τα outfits.
Επειδή λοιπόν, κι εμάς μας ενδιαφέρει πολύ να έχουμε έτοιμες προτάσεις για όλες τις γυναίκες, προσκαλούμε όσες πιστές, να προσέλθουνε στη σελίδα μας – και όσες βρίσκονται ή βρεθούν στην Θεσσαλονίκη μπορούν να επισκεφθούν τα φυσικά μας καταστήματα- να δούνε κάθε διαθέσιμο φόρεμα και ρούχο και αξεσουάρ, ώστε να σχηματιστούνε κάποια νοητά outfits και να ξεδιαλύνει το λαμπερό τοπίο των Χριστουγέννων.
Η θηλυκότητα των καινούριων μας σχεδίων δεν έχει προηγούμενο και όλα είναι ακριβώς ραμμένα για να κολακεύσουνε στο έπακρο. Είτε καταλήξεις σε μονόχρωμες δημιουργίες είτε σε πιο ζωηρά τυπώματα, το σίγουρο είναι ότι προτιμώντας την κάνεις εγγυημένα στον εαυτό σου το πιο ποιοτικό δώρο!
Shop Online :
Καταστήματα :
25ης Μαρτίου 55, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 886868
Μητροπόλεως 117, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο : 2310 227555

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: