Ε. Ράντου: "Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου – Δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά"

Την άποψη της για το τηλεοπτικό σποτάκι του Σπύρου Παπαδόπουλου είπε η ηθοποιός Ελένη Ράντου, το οποίο το χαρακτήρισε ότι είναι μια «ψευτιά».

Η Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή Dot, για τις ημέρες καραντίνας και για όλα αυτά τα δύσκολα και πρωτόγνωρα που ζει αυτές τις ημέρες όλος ο πλανήτης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι και πρέπει να συνταιριάσει ο ένας με τα χούγια του άλλου», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές. Όταν έχει επιλογές κάθεται και το τρώει, και λέει αυτό είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά», πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

Πηγή: pronews.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: