Δύτης βγάζει selfie στην επιφάνεια του νερού. Όταν όμως βλέπει ΤΙ υπάρχει από πίσω του, παθαίνει ΣΟΚ…

Ο 24χρονος Αυστραλός Will Rosner, τους τελευταίους μήνες κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Αυτό που του συνέβη όταν πήγε στην Tonga του Νοτίου Ειρηνικού, ξεπερνά ότι είχε ζήσει στο παρελθόν. Σε μιας κατάδυσή του για κολύμπι με αναπνευστήρα, έπεσε πάνω σε γιγαντιαίες φάλαινες! Όταν βγήκε για λίγο στην επιφάνεια του νερού για να τραβήξει μια selfie, συνειδητοποίησε τι υπήρχε πίσω του.

Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€

Παρά το 15 μέτρα μήκος τους και το 30 τόνους βάρος τους, αυτοί οι γίγαντες των ωκεανών είναι εξαιρετικά φιλικά, ευγενικά και περίεργα ζώα. Ο Rosner, κατέληξε να αλληλεπιδρά με τις φάλαινες για αρκετές ώρες. Τα πτερύγια των φαλαινών, ήταν διπλάσια από τον ίδιο.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν το πόσο περίεργη είναι μια φάλαινα», έγραψε στη σελίδα του στο Instagram. «Κολύμπησε μαζί μας, έπαιξε, βούτηξε, τραγούδησε, χόρεψε και μας πιτσιλούσε με νερό για 30 λεπτά. Με κοίταξε ευθεία στα μάτια, πριν νιώσω την ουρά της και με σηκώσει έξω από το νερό».

Αυτή η στενή επαφή με τα θαλάσσια θηλαστικά, θα είναι αναμφίβολα μια παντοτινή ανάμνηση για αυτό το νέο άνθρωπο. Πόσο εντυπωσιακές εικόνες!

Credit: Hefty

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: