Δυστυχώς… σε ξεπέρασε: Τα σημάδια που δείχνουν ότι ο χωρισμός σας είναι οριστικός

Έχουμε πια συνηθίσει, όταν ακούμε για ένα , ότι σίγουρα το ζευγάρι αυτό θα τα ξαναβρεί. Είναι που συνήθως τα συναισθήματα είναι πιο δυνατά από τα προβλήματα; Είναι που από τη φύση μας έχουμε μάθει να κάνουμε υποχωρήσεις, προκειμένου να έχουμε κάτι καλό στη ζωή μας; Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι περισσότεροι χωρισμοί είναι προσωρινοί, και πάντα ακολουθούνται από την επανασύνδεση-ακόμα και χρόνια μετά (βλέπε Selena-Justin). Παρόλα αυτά, υπάρχουν και περιπτώσεις, που καλώς ή κακώς τα πράγματα τείνουν να γίνονται πιο σίγουρα και οριστικά. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση που ελπίζεις σε μία επανασύνδεση, αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ότι μάλλον δε θα συμβεί.

  • Βγαίνει με άλλη: Υπάρχει τεράστια πιθανότητα η συγκεκριμένη να είναι η γνωστή rebound σχέση, η οποία βέβαια μέσα στον πρώτο μήνα φαίνεται, γιατί πολύ απλά παύει να υπάρχει. Αν όμως η σχέση διατηρηθεί τότε μάλλον τα πράγματα, δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά για σένα. Θες και το χειρότερο; Η συγκεκριμένη καλύπτει όλα του τα γούστα! Ανατριχιαστικό.
  • Είναι κακός μαζί σου: Και δεν εννοώ τις πρώτες μέρες του χωρισμού-αυτό έλειπε να είστε αγκαλίτσες και φιλάκια-. Εννοώ αφού περάσει λίγος καιρός. Αν λοιπόν συνεχίσει να σου φέρεται άσχημα και επιθετικά, μάλλον δεν τον νοιάζει και ιδιαίτερα να τα ξαναβρείτε.
  • Παίρνει όλα του τα πράγματα: Μία υπέροχη αφορμή επικοινωνίας, είναι να μαζεύεις τα πράγματα σου σταδιακά. Εκείνος λοιπόν, το έκανε με την μία για να μην είναι υποχρεωμένος να σε ξαναδεί. Θέλεις κι άλλη απόδειξη;
  • Σε έχει σβήσει από τα social media: Μεγάλα παιδιά είμαστε, αυτά δεν τα κάνουμε. Μα ένα like, μα ένα μηνυματάκι πάντα υπάρχει αφορμή για επικοινωνία. Και κακά τα ψέματα, στο κινητό-πια-δύσκολα παίρνεις την απόφαση να στείλεις. Λυπάμαι.
  • Γενικά δεν επικοινωνεί: Ούτε μεθυσμένος, ούτε νηφάλιος, ούτε μέρα, ούτε και νύχτα. Και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας. Ή έχει βρει άλλη, ή δε σε σκέφτεται και τόσο πολύ.
  • Σου είπε ότι δεν έχει αισθήματα για σένα: Αυτό πάνω σε έναν καυγά μπορείς να το πεις και να το μετανιώσεις γιατί προφανώς δεν το εννοείς. Στη φάση ενός χωρισμού όμως, οι κουβέντες αυτές είναι βαριές και μάλλον αληθινές.
  • Αυτός φταίει και όχι εσύ: Άρα κάτι τον χαλάει, και άρα δεν το αντέχει άλλο. Εφόσον εσύ είσαι τέλεια, δεν έχεις να διορθώσεις τίποτα. Εκείνος είναι που έχει θέματα και εκείνος είναι που ξαφνικά θυμήθηκε ότι δεν του κάνεις. Οπότε τα πράγματα εδώ είναι κάπως αρνητικά για σένα.
  • Δε σε φλερτάρει πια: Μιλάτε λίγο, πάντα με δική σου πρωτοβουλία, αλλά νιώθεις ότι μιλάς στον κολλητό σου. Εκείνος δε φλερτάρει ούτε στο ελάχιστο μαζί σου, σαν να μην είχατε σχέση ποτέ. Μήπως ήρθε η ώρα να προχωρήσεις;

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: