Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου Γιατί ΞΕΣΠΑΣΕ σε λυγμούς..;

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου   Γιατί ΞΕΣΠΑΣΕ σε λυγμούς..;

Είναι δύσκολο στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή να είσαι ευθύς άνθρωπος και λίγο αγαθός με την καλή έννοια…
Πληγώνεσαι «φουσκώνεις» τα κρατάς μέσα σου και στο τέλος αντιδράς και γεμίζεις τον εαυτό σου με ενοχές. Είσαι ευάλωτος. Νιώθει μόνος. Έτσι είναι και η Καινούργιου.

Η εβδομάδα αυτή για την Κατερίνα ήταν πολύ δύσκολη. Τι κι αν πήγαν όλα καλά με την παρουσίαση των ρούχων της… οι κάμερες βρέθηκαν στον χώρο για να παρουσιάσουν την κολεξιόν που φέρει το όνομά της. Τι κι αν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ρούχων είδαν ικανοποιημένοι ένα μέρος της αμοιβής της παρουσιάστριας να «βγαίνει» από την δωρεάν προβολή;

Η Κατερίνα ήταν πολύ αγχωμένη. Το δυσκολότερο ήταν την επομένη όταν ο Λιάγκας έκανε λόγο για αλόγα και έπρεπε η παρουσιάστρια να απαντήσει. Και το έκανε με ευγένεια προσθέτοντας στο τέλος «Τι να πώ. Ο Γιώργος με έχει βοηθήσει».

Ένας Θεός ξέρει πώς κρατήθηκε. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Καινούργιου με το που επέστρεψε στο σπίτι της ξέσπασε σε λυγμούς.

¨Μιλώντας¨ πηγή στο blog μας επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί τον πόλεμο ενώ κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι η επίθεση του Λιάγκα μόνο τυχαία δεν ήταν…

Ρε λέτε; Λέτε να υπάρχει παρασκήνιο; Θα το ψάξουμε να στε σίγουροι…

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: