Δύσκολα θα παίξει στο πρώτο ματς με Ζαλγκίρις ο Παπανικολάου

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις. Αμφίβολος και ο Στρέλνιεκς, καλύτερα οι Πρίντεζης και Τιλί.

Τα προβλήματα στον Ολυμπιακό συνεχίζονται ενόψει του πρώτου ματς με τη Ζαλγκίρις, για τα playoffs της Ευρωλίγκας. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Κώστας Παπανικολάου πολύ δύσκολα θα προλάβει, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Από ‘κει και πέρα, σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί.

«Είχαμε και έχουμε θέματα τραυματισμών. Πρίντεζης και Τιλί πάνε κάπως καλύτερα. Στρέλνιεκς και Παπανικολάου είναι πιο καταπονημένοι. Ο πιο δύσκολος να προλάβει είναι ο Παπανικολάου. Δεν ξέρουμε πως θα είναι σήμερα, αν θα κάνει προπόνηση. Ο Στρέλνιεκς έκανε ένα κομμάτι χωρίς επαφές. Όλοι προσπαθούν να παίζουν και να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά αν ένας παίκτης πονάει δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, γιατί δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την υγεία κάποιου αθλητή μας. Ακόμη δεν έχει ξέρουμε ποιους θα έχουμε οριστικά. Πιο δύσκολος για να παίξει είναι ο Παπανικολάου και ο Στρέλνιεκς μετά», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς για τους τραυματίες.

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: