Δύο νέα trailers για το «Τατουάζ»

Δύο ακόμη trailers κυκλοφόρησε ο Alpha για «Το Τατουάζ», τη νέα καθημερινή, εpωτική, αστυνομική σειρά,  που θα προβληθεί τη νέα σεζόν.
Μετά από πολλές προετοιμασίες, αναζητήσεις και πρόβες τα γυρίσματα της σειράς – τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Κύπρο – έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Κύπρο.
Πρόκειται για μια εpωτική ιστορία που θα προσπαθήσει να ανθίσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα. Ανυποψίαστες γυναίκες στο στόχαστρο ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ποιος είναι ο άντρας αυτός;..
Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.
Στο ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στο ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη
Στο ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: