Δύο κυκλαδίτικα νησιά αναδείχθηκαν τα κορυφαία στον κόσμο

Τη λίστα με τους 10 καλύτερους νησιωτικούς προορισμούς στον κόσμο δημοσιεύει η διαδικτυακή έκδοση του «Travel + Leisure» και συγκαταλέγει σε αυτήν δύο ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει δύο κυκλαδίτικα νησιά, την Πάρο, για την οποία αναφέρει ότι είναι ο νο1 προορισμός στην Ευρώπη και τη Μήλο.

Το έγκριτο περιοδικό με απήχηση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό αναφέρεται στα δύο κυκλαδίτικα νησιά και τα συγκρίνει με τις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες και το Μπαλί, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά τους, δείγμα της διεθνούς αναγνώρισης που έχουν λάβει. 

«Είτε εξερευνάτε αρχαία αντικείμενα στην Πάρο είτε είστε με ψαροντούφεκο στο Thunderball Grotto στις Μπαχάμες, τα νησιά αυτά θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές. Οι λάτρεις της ηλιοφάνειας θα βρουν κρυστάλλινα νερά και εκπληκτικές ακτές στη Μήλο, ενώ η Πάρος, με την ηρεμία της, κερδίζει τους επισκέπτες που θέλουν να την εξερευνήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος για τα ελληνικά νησιά.

«Μπορεί η Μύκονος να έχει συγκεντρώσει όλη την αγάπη μας, όμως η Μήλος έχει υπέροχες παραλίες και ξεκάθαρα μεγαλύτερη ιστορία», σημειώνει ακόμα και στη συνέχεια προτείνει βόλτες στις κατακόμβες, τα ορυχεία και τα ερείπια του αρχαίου αμφιθέατρου. Ιδιαίτερη μνεία κάνει στην παραλία Τσιγκράδο, τονίζοντας πως είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στο νησί.

Όσον αφορά στην Πάρο, ανάμεσα στις προτάσεις του «Travel + Leisure» συμπεριλαμβάνεται μια βόλτα στην Παναγία την Εκατονταπιλιανή, καθώς και μπάνιο στις ξεχωριστές Κολυμπήθρες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: