Δύο γυναίκες, ετών 22 και 32, κατηγορούνται πως βίασαν κι έδειραν έναν 19χρονο, λόγω μιας γρατζουνιάς σε ένα iPhone!

Θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από δύο γυναίκες καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 19χρονος στη Ρωσία, όταν γρατζούνισε ένα iPhone τους ενώ επιχειρούσε να το επισκευάσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος, σε ένα διάλειμμα από τα μαθήματά του, επισκέφθηκε την 22χρονη φίλη του στο σπίτι της στην πόλη Μπουγκούλμα.


Σύμφωνα με το Russia Today, η νεαρή γυναίκα είπε στον 19χρονο ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το κινητό της και εκείνος επιχείρησε να το επιδιορθώσει, ωστόσο στην προσπάθειά του γρατζούνισε την οθόνη του τηλεφώνου. Τότε η 22χρονη μαζί με μία 32χρονη φίλη της, που βρισκόταν επίσης στο σπίτι, ζήτησαν 43 ευρώ από τον 19χρονο ως αποζημίωση. Εκείνος, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, αφού αρνήθηκε δέχθηκε επίθεση από τις δύο γυναίκες.

Οι δύο γυναίκες επιτέθηκαν σωματικά στον φοιτητή και στη συνέχεια -σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας- προχώρησαν σε «βίαιες ενέργειες σeξουαλικής φύσης» εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της πράξης χρησιμοποιήθηκε και κάποιου είδους σeξουαλικό παιχνίδι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης/


Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού, κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο με το οποίο τον εκβίασαν στη συνέχεια για να τους δώσει τα χρήματα απειλώντας τον σε διαφορετική περίπτωση με δημοσιοποίηση του.

Ο 19χρονος δεν ενέδωσε στις απειλές τους και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Εκείνες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τις πράξεις τους. Εκκρεμεί η απόφαση δικαστηρίου για το αν θα πρέπει να προφυλακιστούν.

Το βίντεο των δύο γυναικών έχει γίνει πλέον μέρος των αποδεικτικών στοιχείων στην υπόθεση. Το θύμα επιμένει ότι η γρατζουνιά στο τηλέφωνο ήταν απλώς μια δικαιολογία για τις γυναίκες προκειμένου να εκπληρώσουν τις «διαστρεβλωμένες φαντασιώσεις τους». Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ήταν νηφάλιος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Πηγή: Russia Today, reader.gr

(?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: