Δύο από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνετε στην διακόσμηση του χώρου σας

Η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι πολύ πιο δύσκολη από ό,τι φαίνεται τελικά. Γι” αυτό και μεταξύ της επιλογής των σωστών επίπλων, των τέλειων χρωμάτων, των καλύτερων αξεσουάρ διακόσμησης για το χώρο, καθώς και του ιδανικού φωτισμού γιαι τον κάθε χώρο υπάρχουν πολλά λάθη που κάνετε και δεν το γνωρίζατε.

Δείτε δύο από αυτά και μάθετε πώς να τα αποφύγετε σύμφωνα με τους ειδικούς.

Επιλέγετε λάθος φωτισμό

Ο φωτισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που προσθέτουν το κάτι παραπάνω στο χώρο. Το δωμάτιο ή το σπίτι σας μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά τη στιγμή που προσθέτετε σκληρό φωτισμό, μπορεί να καταστραφεί σχεδόν ακαριαία. Επιλέγετε, λοιπόν, θερμότερους τόνους για δωμάτια σε γήινες αποχρώσεις και φώτα που είναι πιο λευκά για έντονα και μεταλλικά θεματικά δωμάτια.

Φοβάστε το χρώμα

Σίγουρα, υπάρχει κάτι πολύ καλό να πείτε για ένα πανέμορφο, μινιμαλιστικό, κατάλευκο δωμάτιο. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι όπου υπάρχει χρώμα, ακόμη και σε ένα ουδέτερο δωμάτιο, τα πάντα φωτίζουν με αποτέλεσμα ο χώρος σας να φαίνεται καλύτερος.

Σίγουρα δεν χρειάζεται κάθε δωμάτιο να είναι ολόκληρο χρωματικά «τολμηρό», αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι οι λευκοί ή όλοι οι μπεζ χώροι συνήθως δεν εμπνέουν. Μια καλά μελετημένη και καλαίσθητη χρήση χρώματος στον τοίχο, λοιπόν, πραγματικά δίνει ζωντάνια σε ένα δωμάτιο.

Το χρώμα, λοιπόν, σε ένα δωμάτιο μπορεί να πάρει πολλές και διάφορες μορφές, ωστόσο δεν χρειάζεται να «τρελαθείτε» με αυτό, καθώς η αλόγιστη χρήση του μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε πιο επιφυλακτικοί να το δοκιμάσετε στο χώρο σας, βάψτε την οροφή ως ένα πρώτο μικρό βήμα για να προσθέσετε λίγο χρώμα σε αυτόν.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: