Δυνατό ξεκίνημα για το Peugeot 208 Rally 4!

Με τις παραγγελίες να πολλαπλασιάζονται διαρκώς, τις ταξινομήσεις να διατηρούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα και τα αθλητικά αποτελέσματα πρώτης κατηγορίας να διατηρούν αμείωτο τον ενθουσιασμό των πελατών, το 208 Rally 4 αδιαμφισβήτητα έκανε μία καταπληκτική εκκίνηση το 2020!

Στο λανσάρισμα του Peugeot 208 Rally 4 το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Ήδη έχουν παραδοθεί  145 παραγγελίες να έχουν ήδη ληφθεί, το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα της Peugeot Sport έχει κάνει σίγουρα μια επιτυχημένη αρχή και και διαδέχεται επάξια τον προκάτοχό του, το best-seller 208 R2. Οι ενδιαφερόμενοι ανέμεναν με αγωνία το 208 Rally 4, καθώς οι 185 ανταγωνιστικές εκκινήσεις του που έχουν ήδη καταγραφεί δεν είναι μία επιτυχία που προσπερνά κανείς εύκολα. Και έχει πολλά παραπάνω να δείξει σε επίπεδο επιδόσεων και αξιοπιστίας.

Η ποιότητα του 208 Rally 4 επαινέθηκε απο τα δεκαπέντε  πληρώματα που έλαβαν μέρος στο Γαλλικό Κύπελλο, όπου ο Mathieu Franceschi κέρδισε τον μοναδικό γύρο που πραγματοποιήθηκε (Rallye Mont-Blanc Morzine), πριν ακυρωθούν αναγκαστικά οι αγώνες. Ο ταλαντούχος Γάλλος κατάφερε παρόλα αυτά, μέσα σε ελάχιστο χρόνο να προκαλέσει έναν άμεσο αντίκτυπο, φέροντας το 208 Rally 4 στην καταπληκτική 21η θέση σε μία εκδήλωση βουνού, η οποία συνήθως ευνοεί τις μεγάλες ιπποδυνάμεις και η οποία είχε πάνω απο 200 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων 30 R5. Οι Ginox Bux και Mathis Bonfils εντυπωσίασαν επίσης, στον αγώνα, κερδίζοντας επάξια στις κατηγορίες «Ομαλής Οδήγησης» και U23. Πρόσφατα, το 208 Rally 4 αποδείχθηκε επίσης, δημοφιλές μεταξύ δεκαπέντε ανταγωνιστών στο Κύπελλο Iberia, στην Ισπανία, όπου ο Pedro Antunes κατέκτησε το πρώτο βραβείο.

Δυνατό ξεκίνημα για το Peugeot 208 Rally 4! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: