Dua Lipa in MAYZE

Η PUMA κυκλοφόρησε την νέα της καμπάνια με την παγκόσμια pop star Dua Lipa φορώντας το τελευταίο sneaker, Mayze – ένα σχέδιο με μια τολμηρή και προχωρημένη σιλουέτα, εμπνευσμένο από τη μόδα του δρόμου.

Το Mayze είναι φτιαγμένο για εκείνες  που αποδέχονται τα φώτα της δημοσιότητας, εντός και εκτός της σκηνής. Όπως και η ίδια αναφέρει  «Το Mayze έχει τέλεια εφαρμογή, που με βολεύει πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός. Η κλασική ψηλή σόλα που διαθέτει είναι τόσο ευέλικτη, που μπορώ να τα φοράω σε οποιαδήποτε εμφάνιση”.

Dua Lipa in MAYZE

Έχει σχεδιαστεί από ένα μίγμα παλαιών και μοντέρνων κλασικών ζευγαριών της PUMA. H μεσαία αλλά και η εξωτερική σόλα του παπουτσιού αποτελείται από καουτσούκ για να προσφέρει καλύτερη άνεση και περισσότερη αντοχή στην καθημερινότητα και το πάνω μέρος του είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένο από suede, προσφέροντας λάμψη και κομψότητα.

Dua Lipa in MAYZE

Το Mayze αποτελεί βασικό κομμάτι της καμπάνιας ‘She Moves Us’ της PUMA, η οποία αναδεικνύει μερικές από τις κορυφαίες PUMA ambassadors που σκοπό έχουν να προβάλλουν τις γυναίκες που τα έχουν καταφέρει στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και παράλληλα να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πετύχουν το ίδιο.

Ανακάλυψε το νέο Mayze στο επίσημο eshop της PUMA αλλά και σε επιλεγμένά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: