DS Automobiles: Ποιες είναι οι νέες «τεχνολογίες εμβύθισης»

H DS Automobiles είναι από τις πρωτοπόρες premium εταιρίες που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στα ψηφιακά μέσα. Βασικός σκοπός είναι η βιωματική διάδραση και η δημιουργία πραγματικά ξεχωριστών προσωποποιημένων εμπειριών.

Για το λόγο αυτό η DS Automobiles επενδύει διαρκώς σε immersive τεχνολογίες προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους χρήστες.

Η premium Μάρκα του Ομίλου Stellantis, έκανε ακόμη ένα βήμα μπροστά με την  αποκλειστική υπηρεσία “DS Augmented Reality Experience”. Aπό το λανσάρισμά της στην Ελλάδα το 2018, η DS Automobiles εισήγαγε νέες «τεχνολογίες εμβύθισης» (immersive technologies) με σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων πελατών της, όπως το “DS Virtual Vision” τον διαμορφωτή Εικονικής Πραγματικότητας (VR) στο κατάστημα DS Store Athens.

Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας “DS Augmented Reality Experience”, φέρνει τον υποψήφιο αγοραστή μέσω της οθόνης του smartphone, ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του αγαπημένου του DS, καθώς με τη διαδραστική αυτή εφαρμογή μπορεί και συνδυάζει την εικόνα του αυτοκινήτου σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος.

Επιτρέπει εύκολα στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν το αυτοκίνητο της προτίμησής τους, το εσωτερικό του, αλλά και κάθε λεπτομέρεια που τους ενδιαφέρει, και φυσικά να το προβάλουν στον χώρο τους (π.χ. parking) από την άνεση του σπιτιού τους.

Με το “σκανάρισμα” ενός QR Code από spartphones (iOS ή Android) μπορούν όλοι να πάρουν μια γεύση από το προηγμένης τεχνολογίας περιβάλλον που διαμορφώνει το νέο DS 4 για τον οδηγό και τους επιβάτες του. Ένα περιβάλλον που όμοιό του δεν υπάρχει στην κατηγορία των premium μοντέλων και όχι μόνο, κάνοντας το νέο DS 4 να ξεχωρίζει με την ανωτερότητά του και σε επίπεδο εφαρμοσμένης τεχνολογίας.

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας αυτής, το πιο Όμορφο Αυτοκίνητο του 2022, έτσι όπως ανακηρύχθηκε από τον διεθνή διαγωνισμό “Festival Automobile International”, είναι πλέον και αυτό με την πιο προηγμένη τεχνολογία ανάμεσα στις premium προτάσεις της κατηγορίας.

Σημειώστε ακόμη τα ψηφιακά «εργαλεία» και τις immersive τεχνολογίες:  “DS Online Store”, “DS Live Showroom” και “DS Virtual Vision (εικονικός διαμορφωτής)” που βρίσκεται στον εκθεσιακό “Boutique” χώρο του καταστήματος DS Store Athens.

Όλη η εμπειρία της premium Μάρκα, ένα μοναδικό “ταξίδι εμπειριών” μέσα στον υπολογιστή σας.

 

 

DS Automobiles: Ποιες είναι οι νέες «τεχνολογίες εμβύθισης» gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: