Ντροπή: Άστεγος στα Γιαννιτσά έλαβε πρόστιμο για παράβαση των μέτρων (εικόνα)

Η φωτογραφία του προστίμου που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Οργή προκάλεσε η είδηση ότι βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε άστεγο συμπολίτη μας στα Γιαννιτσά με την αιτιολογία της «μετακίνησης πεζού στερούμενου βεβαίωσης σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GrTimes, την Πέμπτη κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία από το έγγραφο του προστίμου που δέχθηκε ο εν λόγω άστεγος. Ως διεύθυνση κατοικίας αναφέρεται η περιοχή που βρέθηκε ο άνθρωπος (Γιαννιτσά), ενώ στον Ταχυδρομικό Κώδικα αναγράφεται η λέξη «άστεγος».

Οργή στα social media

Όπως ήταν φυσικό, η εικόνα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες τους να διερωτώνται πώς ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει καν σπίτι, θεωρείται παραβάτης των μέτρων.

Δείτε το πρόστιμο:

Μετά τον σάλο, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διερευνά το ζήτημα, χωρίς μέχρι στιγμής κανένας να είναι σε θέση να πει εάν πρόκειται για ένα γνήσιο έγγραφο, ή αν έχει υποστεί παραποίηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και κατά τη περίοδο του πρώτου εγκλεισμού, σύμφωνα με το οποίο επιβλήθηκε σε άστεγο πρόστιμο για μετακίνηση που δεν πληρούσε τα μέτρα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: