Δράμα: Αυτός είναι ο “εισπράκτορας” της σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους με δήθεν τραυματισμούς συγγενών (εικόνες)

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 56χρονου αλλοδαπού, μέλους σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους στη Δράμα.

Οι φωτογραφίες του δράστη και τα στοιχεία του κυκλοφόρησαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης, τελεσθείσης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, επί σκοπώ προκλήσεως βλάβης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο λόγος για τον υπήκοο Βουλγαρίας (επ) ATANASOV (ον) MITKO του PASCO και της DUDA, γεννηθέντα την 29-3-1963, στη Βουλγαρία.

Τα μέλη της σπείρας τηλεφωνούσαν σε πολίτες και χρησιμοποιώντας το πρόσχημα τραυματισμού συγγενικού προσώπου το οποίο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, προσπαθούσαν να αποσπάσουν χρήματα. Εξιχνιάσθηκαν 7 περιπτώσεις απόπειρας απάτης στην πόλη της Δράμας κατά τη διάπραξη των οποίων οι δράστες προσπάθησαν να αποσπάσουν συνολικά 173.000 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 12 Φεβρουαρίου του 2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: