Δουλειές με… «φούντες» εσωτερικού χώρου σε αποθήκη στην Αργολίδα!

Οι δράστες ετοιμάζονταν να πουλήσουν την… παραγωγή τους, αλλά δεν πρόλαβαν

Είχαν προλάβει να «ξηλώσουν» τα χασισόδεντρα εσωτερικού χώρου που καλλιεργούσαν με ειδικό εξοπλισμό σε μια αποθήκη στο Κρανίδι Αργολίδας ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 46χρονος αλλοδαπός, αλλά δεν είχαν διαθέσει ακόμη προς πώληση την… παραγωγή τους που ξεπερνούσε τα τρία κιλά κάνναβης!

Οι σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών που συνόδευαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, έκαναν… πάρτι όταν ερεύνησαν την αποθήκη της επιχείρησης του 37χρονου και ανακάλυψαν ποσότητες από «φούντα» και κλώνους κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 110 γραμμαρίων! Όπως διαπιστώθηκε, ο επιχειρηματίας μαζί με τον 46χρονο συνεργό του είχαν στήσει εργαστήριο για την εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης με εξοπλισμό που αποτελείτο από ηλεκτρικές σόμπες, πλαστικές γλάστρες, λαμπτήρες, ανεμιστήρα και άλλα εξαρτήματα.

Στον χώρο κατασχέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στο σπίτι του 46χρονου αλλοδαπού ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, ένα τρίφτης και 70 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: