Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 σημείων για κατόχους αυτοκινήτων PEUGEOT

Οι καιρικές συνθήκες το χειμώνα είναι απρόβλεπτες και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Όταν γίνονται επικίνδυνες τότε οι περισσότεροι οδηγοί διαπιστώνουν πόσο λάθος έκαναν που δεν πρόβλεψαν τις δυσάρεστες  εκπλήξεις. Όλοι πρέπει να προσέχουμε τα αυτοκίνητά μας. Ειδικότερα πρέπει να μην χάνουμε την ευκαιρία όταν μας δίνουν τη δυνατότητα για δωρεάν προληπτικό έλεγχο.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να ελέγξουν ΔΩΡΕΑΝ σε 20 σημεία το αυτοκίνητό τους. Είναι ο λεγόμενος προληπτικός χειμερινός  έλεγχος  προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει:

  • Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.
  • Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

Με κάθε χειμερινό έλεγχο, οι πελάτες της Peugeot θα λαμβάνουν ένα γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους.

Το πρόγραμμα δωρεάν χειμερινού ελέγχου 20 σημείων ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου στο πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot.

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 σημείων για κατόχους αυτοκινήτων PEUGEOT

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: