Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: "Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 – Έχω στοιχεία"

«Καταπέλτης» είναι η Δώρα Χρυσικού κατά του Λιγνάδη, καταγγέλοντας ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε ψέματα ότι βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, χρονικό διάστημα κάτα το οποίο του καταλογίζονται οι πράξεις βιασμού.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός, αναφερόμενη στο υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος του Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Aναφερόμενη στον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για βιασμό ηθοποιού ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές με τον αδερφό τους στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα, η κ. Χρυσικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

Δείτε την ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού:

Πηγή: tanea.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: