Ντόναλντ Τραμπ: Ξανά υποψήφιος για την προεδρία του 2024;

Ο Τραμπ σχολίασε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ήττα του στις εκλογές, τον Τζο Μπάιντεν και την τούμπα του από τα σκαλοπάτια της Air Force One αλλά και πόσο «βαρετό» έχει γίνει το Twitter χωρίς αυτόν

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024 άφησε ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ήττα του στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, ο 45ος πρόεδρος όταν ρωτήθηκε από τη νύφη Λάρα Τραμπ εάν οι υποστηρικτές του θα μπορούσαν να ελπίζουν ότι θα ξανακατέβει σε εκλογές, ο Τραμπ απάντησε:

«Να έχετε ελπίδα, αυτό μπορώ να σας πω, να έχετε ελπίδα. Αγαπάμε τη χώρα μας, αυτή τη χώρα, όλοι οφείλουμε πολλά στη χώρα μας, αλλά τώρα πρέπει να βοηθήσουμε τη χώρα μας».

Η συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ:


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης 18 λεπτών, ο Τραμπ μίλησε, επίσης για τον Τζο Μπάιντεν και σχολίασε… πώς πέφτει από τα σκαλοπάτια της Air Force One και πόσο «βαρετό» έχει γίνει το Twitter χωρίς αυτόν.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου HarrisX για λογαριασμό της εφημερίδας The Hill περί το 47% των Αμερικανών θα τασσόταν υπέρ της συμμετοχής του Τραμπ στις εκλογές του 2024.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: