Δομινικανή Δημοκρατία: Εννέα νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους, αναμεσά τους και ο μουσικός παραγωγός Flow La Movie

Η Εθνική Αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι νεκροί είναι τα  2 μέλη του πληρώματος και οι 7 επιβάτες, εκ των οποίων οι έξι ήταν Αμερικανοί πολίτες και ένας ήταν Δομινικανός

Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη χθες Τετάρτη στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας, έξω από το Σάντο Ντομίνγκο, την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε η εταιρεία που διαχειριζόταν το αεροπλάνο, η Helidosa Aviation Group.

Η Εθνική Αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι νεκροί είναι τα 2 μέλη του πληρώματος και οι 7 επιβάτες, εκ των οποίων οι έξι ήταν Αμερικανοί πολίτες και ένας ήταν Δομινικανός.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο 38χρόνος Πορτορικανός μουσικός παραγωγός Jose A. Hernandez, πιο γνωστός ως “Flow La Movie”, καθώς και η 31χρονη σύζυγός του και το μόλις 4 ετών παιδί τους.

Ο Hernandez ήταν κυρίως γνωστός για το τραγούδι του «Te Bote».


Η πτήση ήταν καθ’ οδόν προς τη Φλόριντα από το διεθνές αεροδρόμιο La Isabela στη Δομινικανή Δημοκρατία όταν έκανε την αναγκαστική προσγείωση και συνετρίβη μόλις 15 λεπτά μετά την απογείωση.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: