Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Η στιγμή που η Ντόρα Μπακογιάννη ακούει την είδηση στον αέρα (βίντεο)

Την Πέμπτη, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας. Η είδηση της μαφιόζικης δολοφονίας συγκλόνισε την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έμαθε την σοκαριστική είδηση στον «αέρα».

Ειδικότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τηλεοπτικό πλατό του Epsilon tv και στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το Live News μετέδιδε πρώτο εκείνη την στιγμή την σοκαριστική είδηση. Η Ντόρα Μπακογιάννη συνομιλούσε με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

“Νίκο, δυστυχώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο ποινικολόγος των Αθηνών…” Αυτή τη φράση μόνο πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη αναφώνησε: “Παναγία μου”! Φράση που επανέλαβε όσο η τηλεοπτική εκπομπή μετέφερε την είδηση.

Η ίδια αμέσως μετά ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Εκείνη την στιγμή δεν είχε επιβεβαιωθεί ακόμη το τραγικό του τέλος. «Πέστε μας πώς είναι! Σε ποιο νοσοκομείο είναι;» ρωτούσε ξανά και ξανά, φανερά τρομοκρατημένη.

Να αναφέρουμε ότι αμέσως μετά, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποχώρησε από το πλατό, φανερά συγκλονισμένη.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: