Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο εδώλιο για κακοποίηση νεαρής ΑμΕΑ ο 20χρονος αλλοδαπός

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι, τρεις ημέρες μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ο ένας εκ των δύο φερόμενων δραστών, ο 20χρονος Αλβανός, φέρεται να βίασε μία 19χρονη ΑμεΑ.

Τη Δευτέρα, αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό της Κω η υπόθεση βιασμού της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, ο οποίος φέρεται να έγινε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας. Στο εδώλιο κάθονται ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ένας Ρομά 23 ετών.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης

«Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα καθάρματα με το υψηλότερο τίμημα που υπάρχει», είπε ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. «Η κατάσταση του παιδιού έχει επιδεινωθεί γιατί η νόσος που έχει είναι νοητική καθυστέρηση, δηλαδή ψυχική διαταραχή. Αυτό που κατάφεραν αυτοί είναι να επιδεινώσουν την κατάσταση της κόρης μου», είπε.

Και πρόσθεσε: «Χθες με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της φοιτήτριας, ο κ. Τοπαλούδης, αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους είναι ζωντανοί – νεκροί. Αυτό μου είπε στο τηλέφωνο».

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας ανέφερε: «Αλλιώς είναι να το δούμε με τα δικά μας τα μάτια κι αλλιώς είναι να τα βλέπεις με τα δικά σου τα μάτια».

Ο ίδιος σημειώνει ότι τον τρομάζει η ιδέα πως το κορίτσι του θα ξαναζήσει λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο, που πέρασε στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομά. «Αφού θα τους αντικρίσει σίγουρα είναι δύσκολο. Κοντά μου θα την έχω. Αυτό που σκέφτομαι είναι να δικαιωθεί. Δηλαδή να ικανοποιηθώ και εγώ αλλά και περισσότερο η κόρη μου. Όμως ό,τι και να γίνει δεν νομίζω να ικανοποιηθεί και τόσο η κόρη μου, γιατί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό θέλω να τη δω από κοντά, να δω πώς αισθάνεται, τι συναισθήματα έχει», δηλώνει.

Αυτό που είχε αφήσει άφωνη ολόκληρη την Ελλάδα είναι το γεγονός πως ο 19χρονος Αλβανός, φέρεται να βίασε την ανυπεράσπιστη κοπέλα, έχοντας ακόμη το αίμα της Ελένης Τοπαλούδη στα χέρια του.

Η Μαρία Κριτικοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης, επισημαίνει ότι «το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι συνέβη τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Προσπαθούμε να την προετοιμάσουμε για να δει από κοντά τους δράστες οι οποίοι την υπέβαλαν σ αυτή την οδυνηρή διαδικασία. Οι σκηνές βίας, η σκηνές τρόμου, όλα αυτά αναβιώνουν στο μυαλό της».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι φερόμενοι ως δράστες ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. Τη χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν «θα δεις τι θα πάθεις». Όταν κατάφερε να ξεφύγει της φώναξαν πως αυτό θα ξαναγίνει.

Να αναφέρουμε ότι τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο θα είναι αυξημένα, καθώς οι αρχές φοβούνται την αντίδραση των συγγενών της κοπέλας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: