Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: «Ήταν προμελετημένο έγκλημα» λέει η αδερφή του 22χρονου θύματος

Η αδερφή του θύματος περιέγραψε με λεπτομέρειες τη σκηνή του εγκλήματος και αναφέρθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης η κηδεία του 22χρονου που δολοφονήθηκε την Κυριακή από 44χρονο συγχωριανό του.

Την ίδια ώρα η αδερφή του 22χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «προμελετημένο έγκλημα», ενώ περιέγραψε τη σκηνή της δολοφονίας. «Ήμουν δίπλα του, εγώ, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, το κοπέλι μου. Είπαν μια κουβέντα, που δεν πήγαινε γι’αυτόν. Με τον αδελφό του φονιά είχα πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη και φύγανε. Τι ήθελε και γύρισε με το όπλο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και ενώ όλοι πίστεψαν πως έληξε το επεισόδια, λίγα λεπτά αργότερα δράστης και θύμα συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου. «Κατέβαινε, σταμάτησε στο σπίτι μου. Του λέει: ‘θα αναμαζώξεις τη γλώσσα του ή θα σε αναμαζώξω εγώ; Κατέβα αν είναι άνδρας’ και γυρίζει και του ‘παίζει 3’. Δεν κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν προμελετημένο έγκλημα», τόνισε η αδερφή του 22χρονου.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ckq0o8dcaq2x)

Στη συνέχεια ο 44χρονος δράστης έφυγε από το σημείο της δολοφονίας και εξαφανίστηκε μέχρι το πρωί της Δευτέρας, οπότε και παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Όταν έφτασε εκεί μίλησε στους αστυνομικούς και παραδέχθηκε από την αρχή πως αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο ενώ έδωσε την δική του εκδοχή για το τι έγινε. Υποστήριξε πως λογομάχησαν δύο φορές, το θύμα έβρισε ακόμα και νεκρούς της οικογένειάς του, και τότε «θόλωσε» και άνοιξε πυρ.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: