Δολοφονία στο Κουκάκι: Κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 55χρονος – «Καταπέλτης» οι καταθέσεις των παιδιών του

Ο 55χρονος υποστήριξε πως η ζήλεια για την 46χρονη, εν διαστάσει συζύγό του ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του ενώ έδρασε υπό την επήρεια μέθης — Βίαιος και επιθετικός πατέρας

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 55χρονου συζυγοκτόνου ο οποίος χθες οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη.

Ο 55χρονος υποστήριξε πως η ζήλεια για την 46χρονη, εν διαστάσει συζύγό του ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του ενώ έδρασε υπό την επήρεια μέθης.

Σε κανένα σημείο της ανάκρισης, όμως, δεν έδειξε μετανιωμένος ούτε ζήτησε συγγνώμη για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

«Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και την χτύπησα», φέρεται να είπε και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή.

“Καταπέλτης” για τον 55χρονο συζυγοκτόνο είναι οι καταθέσεις των δύο παιδιών του τα οποία κάνουν λόγο για ένα βίαιο και επιθετικό πατέρα ο οποίος κακοποιούσε και εκείνους.

Όπως προκύπτει, ο δράστης, ο οποίος ξυλοκόπησε την 46χρονη προτού τη μαχαιρώσει θανάσιμα, ασκούσε συχνά βία σε βάρος του θύματος.

Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, ξεπέρασε κάθε όριο και χτύπησε άγρια την 46χρονη προτού τη μαχαιρώσει δύο φορές στο στήθος με το μαχαίρι της κουζίνας μέσα στο διαμέρισμά της στο Κουκάκι.

Τα βασανιστικά λεπτά που έζησε η άτυχη γυναίκα πριν από τη δολοφονία της δείχνει και η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η σορός της.

Η 46χρονη δέχθηκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στο στήθος. Το ένα έκοψε την αρτηρία της προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία και το δεύτερο της τρύπησε τον πνεύμονα.

Το θύμα έφερε, επίσης, μώλωπες στο κεφάλι και στα πλευρά κάτι που μαρτυρά τον εφιάλτη που έζησε η 46χρονη πριν ο 55χρονος της καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη και στη συνέχεια στο στήθος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: