Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος μετά την απολογία του

Τι υποστήριξε στην απολογία του — Ο κατηγορούμενος, φέρεται να υπέδειξε ποιοι συμμετείχαν στην επίθεση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του αλλά δεν αποβιβάστηκε από αυτό και δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστος φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος κατονόμασε τους άλλους 10 συμμετέχοντες και είπε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν αλλά να εκφοβίσουν τους οπαδούς του Άρη. Δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό. Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη, καθώς ομολόγησε, ότι παρευρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος. Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίστηκε, ότι όχι μόνο δεν είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, αλλά ότι δεν συμμετείχε καν στην δολοφονική επίθεση. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, μετέφερε με το αυτοκίνητό του τους δράστες, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στο όχημα και μόνο βγήκε από αυτό, χωρίς να πλησιάσει στον τόπο του εγκλήματος.

Ειδήσεις:

Ο πόλεμος των Τράγκα: Ίντριγκες, εξώδικα και πάγωμα περιουσίας από την Εφορία

«Παγοσκεπή» καταπλάκωσε τους τρεις αναρριχητές στα Καλάβρυτα — Τι έδειξε η νεκροψία

Καιρός — Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Άνεμοι έως 10 μποφόρ, καταιγίδες και χιόνια σε κεντρικά και βόρεια

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: