Δοκιμάσαμε τις 10 τάσεις στα παπούτσια της άνοιξης

Θέλαμε να βρούμε τις πιο hot στα παπούτσια και μετά από πολλή σκέψη καταλήξαμε σε 10 αγαπημένες μας. Όλα τα παπούτσια που θα δεις παρακάτω είναι ευκολοφόρετα και το καλύτερο είναι ότι τα περισσότερα φοριούνται όλη μέρα. Κάθε είδος έχει διαφορετικές εκδοχές για να μπορείς να βρεις την ιδανική για το δικό σου στιλ αλλά κι αυτή που θα σε διευκολύνει στα outfits της καθημερινότητας.

Παρακάτω λοιπόν, θα δεις τα πόδια μου και της Έφης να δοκιμάζουν διάφορες εκδοχές από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν. Από διάφανα, mules μέχρι μπαλαρίνες και sneakers, είναι όλα στη διάθεσή σου για λίγο οφθαλμόλουτρο, πριν την αγορά.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Διαφάνειες

Mules, Stathis Samantas –

Είναι κομψά και εντυπωσιακά, χωρίς να φλυαρούν στα πόδια. Διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι και θα ολοκληρώσει πολύ εύκολα κάθε κομψό σου outfit.

Χοντρό τακούνι

s – Μπορντό ankle wrapped Πέδιλα, Nine West

Ίσως τα πιο ευκολοφόρετα παπούτσια της σεζόν, αφού ταιριάζουν με το τζιν παντελόνι σου, τις midi φούστες σου, τα φορέματα και ότι, άλλο μπορεί να έχει η ντουλάπα σου αυτό τον καιρό.

Navy insprired

– Πέδιλα, Nine West

Στο κλίμα του καλοκαιριού, το μπλε και οι αποχρώσεις του στέκονται υπέροχα στα παπούτσια σου και δίνουν μία πιο ανάλαφρη πινελιά στα summer outfits.

Floral prints

Mules, Stuart Weitzman () –

Είναι το print που πιθανότατα έχεις ήδη λατρέψει και θα το βρεις σε πολλές εκδοχές και στα παπούτσια. Μη φοβηθείς ότι θα σε περιορίσει, καθώς είναιι ιδανικό για να κάνεις διακριτικά mix & match looks.

Geo ispo

(Tsakiris Mallas) –

Γεωμετρικός σχεδιασμός που αναδεικνύεται με ευφάνταστα colorblockings στο ίδιο παπούτσι, θα χαρίσει επιπλέον πόντους στο στιλ σου.

Εσπαντρίγιες

Κλασικό κι αγαπημένο είδος παπουτσιού που την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, λειτουργεί ως το passepartout ζευγάρι που σου λύνει τα χέρια, κυρίως λόγο την άνεσης που προσφέρει.

Strappy heels

Μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα, Nine West – (Tsakiris Mallas)

Τα εντυπωσιακά πέδιλα με τα λουράκια θα σε συνοδεύσουν στις πιο επίσημες και βραδινές εμφανίσεις της σεζόν.

Mules

 Μπεζ mules, Rodo () – Τιρκουάζ mules,

Μία τάση που έχει αγαπηθεί πολύ και δίνουν retro αίσθηση σε κάθε outfit, χωρίς όμως να το κάνει να φαίνεται βαρετό ή παλιομοδίτικο.

«Ugly» sneakers

(Tsakiris Mallas) –

Μία αμφιλεγόμενη τάση στα παπούτσια που αφορά στα sneakers. Τα χοντροκομμένα αυτά παπούτσια έχουν βρει θέση στο street style και μπορεί να ταιριάζουν με το δικό σου στιλιστικό προφίλ. Μία δοκιμή όμως θα σε πείσει.

Flat shoes

Flat mules, Kalogirou – Flat μπαλαρίνες, Nine West

Κλασική, κομψή και πάνα στιλάτη λύση. Τα flat παπούτσια με τη μύτη μπροστά, σε mules ή μπαλαρίνες έχουν πάντα θέση στα trends και ποτέ δεν θα πάνε χαμένα αν υπάρχουν στη συλλογή σου.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: