DIY: Υιοθέτησε την πιο cool τάση των 90’s «πειράζοντας» ένα λευκό T-shirt

DIY: Υιοθέτησε την πιο cool τάση των 90’s «πειράζοντας» ένα λευκό T shirt

Η μόδα κάνει κύκλους και αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Κάθε τρεις και λίγο βλέπουμε old-school τάσεις που ίσως είχαμε υιοθετήσει στην εφηβεία μας να κάνουν και πάλι δυναμικό comeback. Τα τελευταία 3-4 χρόνια υπάρχει μια τάση για επιστροφή στη δεκαετία του ’90 και στην έκφραση της πιο hippie πλευράς του εαυτού μας.

Και δεν υπάρχει fashion trend πιο αντιπροσωπευτικό και κατάλληλο για να περιγράψει εκείνη την περίοδο από το tie-dye effect. Μιλάμε για αυτό το ψυχεδελικό μοτίβο με ρίγες και ακανόνιστους σχηματισμούς, που κατέκλυσε τα runways της σεζόν Spring/Summer 2020. Από τους πιο εξελιγμένους συνδυασμούς χρωμάτων έως τα πιο περίεργα υφάσματα και τα πιο απροσδόκητα σχήματα, η νέα tie-dye τάση είναι πιο μπροστά από ποτέ.

Κι αν εν μέσω καραντίνας «χόρτασες» το tie-dye φούτερ σου ή τη φόρμα σου και δε θέλεις να αποχωριστείς αυτό το μοτίβο ούτε το καλοκαίρι, τώρα μπορείς μόνη σου να το δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας απλά ένα λευκό T-shirt, που σίγουρα διαθέτει η ντουλάπα σου. Αφού το φτιάξεις, θα το συνδυάζεις σίγουρα με denim shorts ή παντελόνι και τα sneakers σου δημιουργώντας τα πιο cool και casual σύνολα για τη βόλτα σου στους δρόμους της πόλης.

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, θα δεις αναλυτικά τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να δώσεις αυτήν την ψυχεδελική νότα που ζητάς στα outfits της καθημερινότητάς σου. Σίγουρα, θα χρειαστείς γάντια για να μη λερώσεις τα χέρια σου, ένα μεγάλο τραπέζι για να απλώσεις τα υλικά σου (καλύτερα να «δουλέψεις» σε εξωτερικό χώρο για να μη λερώσεις), χρώματα, ένα λευκό T-shirt και όλη την καλή σου διάθεση και έμπνευση για να δημιουργήσεις διαφορετικά tie-dye patterns, είτε πιο bold, είτε πιο διακριτικά. Η διαδικασία είναι πολύ διασκεδαστική και δημιουργική!

Have fun και καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Πώς πρέπει να αποθηκεύεις τα ρούχα σου ώστε να μην τσαλακώνονται; (video)

 

 

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: