DIY: Μετάτρεψε το χαμηλοκάβαλο denim παντελόνι σου σε ψηλόμεσο! (video)

DIY: Μετάτρεψε το χαμηλοκάβαλο denim παντελόνι σου σε ψηλόμεσο! (video)

Όσα denim παντελόνια κι αν έχουμε στην ντουλάπα μας, ένα ακόμη δεν είναι ποτέ περιττό. Το τζιν, είτε σε παντελόνι, shorts, φούστα ή πουκάμισο, είναι διαχρονική αξία κάθε γκαρνταρόμπας. Ειδικότερα το παντελόνι, είναι ένα item που μας σώζει τις δύσκολες στιγμές που δεν ξέρουμε πραγματικά τι να φορέσουμε.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά και στα catwalks των διάσημων Οίκων Μόδας, μια προτίμηση και λατρεία στα ψηλόμεσα παντελόνια. Τα χαμηλοκάβαλα κάπως σαν να έφυγαν από το προσκήνιο και να πήραν πανηγυρικά τη θέση τους τα high-waist denim παντελόνια. Η αλήθεια είναι ότι ένα ψηλόμεσο τζιν κολακεύει πολύ περισσότερο το σώμα μας συγκριτικά με ένα χαμηλόμεσο. Αναδεικνύεται, δηλαδή, καλύτερα η μέση μας, οι καμπύλες δείχνουν πιο θηλυκές και δεν νιώθουμε άβολα όταν καθόμαστε στην καρέκλα.

Γι’ αυτό ακριβώς ψάξαμε και βρήκαμε το παρακάτω βίντεο, το οποίο σου δείχνει βήμα-βήμα πώς να μετατρέψεις το χαμηλοκάβαλο τζιν σου σε ψηλόμεσο. Γιατί μη μας πεις ότι δεν έχεις ξεχάσει κάπου στην άκρη της ντουλάπας σου ένα χαμηλοκάβαλο denim παντελόνι! Σίγουρα, κάπου υπάρχει.

Μπορείς τώρα, λοιπόν, να το ανανεώσεις μετατρέποντάς το σε ένα κομψό, ψηλόμεσο παντελόνι και να το φοράς όλα τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού. Ένα ψαλίδι, ένα μολύβι και ραπτικά είναι όλα όσα θα χρειαστείς!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!

Cover photo: @alexandralapp_

Διάβασε ακόμα: Summer essentials: 5 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: