Δίψα για Waterboom Festival;

Η Βίκος Cola και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος, πρωταγωνίστησαν στην επική και νεροεκρηκτική γιορτή του Waterboom Festival, το Σάββατο 22 Ιουνίου!

Τεράστια κανόνια νερού, 30 εξωτερικές πισίνες, υπαίθρια φουσκωτά παιχνίδια, μπάλες και πολλή μουσική δημιούργησαν τον πιο φαντασμαγορικό υδάτινο κόσμο!

Το πλήθος των 25.000 ατόμων έλαβε θέσεις μάχης για τον μεγαλύτερο νεροπόλεμο, χόρεψε, διασκέδασε και απόλαυσε τις δροσιστικές γεύσεις των Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών Βίκος!

Το άκρως εντυπωσιακό stage φιλοξένησε τα πιο hot ονόματα από rappers, Dj’s και influencers συνθέτοντας το πιο cool και διασκεδαστικό line up!

Αυτό το καλοκαίρι σβήσε τη δίψα σου με Φυσικά Αναψυκτικά Βίκος, τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό!

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.

Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%.

Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα, Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).

Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: