Διπλό βραβείο για την Alfa Romeo από τους Βρετανούς

Η Alfa Romeo συνεχίζει να σαρώνει  βραβεία και διακρίσεις.  Η Giulia Quadrifoglio ανακηρύχθηκε  «Best Sportsand Performance Car»   στα βραβεία  «Car of the Year»,  του περιοδικού British What Car , ενώ η Stelvio  θριάμβευσε  στην κατηγορία «Premium SUV» στην πρώτη έκδοση των Βραβείων CCT100 της εταιρείας  Company Car Today.

Το sport sedan ελέγχθηκε εξονυχιστικά  από ομάδα εμπειρογνωμόνων  του What Car? υπερτερώντας άνετα άλλων σημαντικών ανταγωνιστών. Ο τίτλος  «Best Sports and Performance Car»  είναι ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά διακρίσεων : Η Giulia  έχει κερδίσει  επτά βραβεία στην κατηγορία της  στο Ηνωμένο Βασίλειο στη  διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Εξοπλισμένη με το βενζινοκινητήρα των 375 kW (510 HP) 2.9 V6 Biturbo, η έκδοση αυτή περηφανεύεται για μία, κορυφαία στην κατηγορία της, σχέση βάρους/ισχύος — 2.99 kg/HP — χάρη στην εκτεταμένη χρήση υλικών με εξαιρετικά μικρό βάρος, όπως τα ανθρακονήματα, για τον ουρανό, το καπό, τον εμπρόσθιο διαχωριστή, τον πίσω διαχύτη και τα ένθετα των πλευρικών μαρσπιέδων. Το βάρος της έκδοσης Quadrifoglio μπορεί να μειωθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας δύο εξαρτήματα τα οποία είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου: δισκόφρενα carbon ceramic και καθίσματα Sparco με σκελετό από ανθρακονήματα. Επίσης στην έκδοση 2018 των βραβείων των περιοδικών British What Car? «What Car? Car of the Year», η Alfa Romeo Giulia έλαβε μία διάκριση στην κατηγορία «Executive Saloon», ενώ η Stelvio ήταν μεταξύ των υποψηφίων στην κατηγορία  «Large SUV».

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo κέρδισε  τον τίτλο «Premium SUV« στην εναρκτήρια εκδήλωση των Βραβείων CCT100 που διοργάνωσε η εταιρία Company Car Today. Ο διαγωνισμός CCT100 γίνεται ανάμεσα στα καλύτερα μοντέλα που διατίθενται στους  αγοραστές εταιρικών  στόλων, με  τους τίτλους  να απονέμονται  από κριτική επιτροπή που αποτελείται από ειδικούς  της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι νικητές σε κάθε κατηγορία επιλέχθηκαν με βάση ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών ρύπων, των εταιρικών πωλήσεων, της υπολειμματικής  αξίας,  της οδηγικής συμπεριφοράς, της συνολικής αξίας, της πρακτικότητας και της απήχησης στο κοινό.

Η Stelvio κέρδισε το πρώτο βραβείο λόγω του χαμηλού όγκου εκπομπών ρύπων και  των πολυάριθμων εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας, όπως και για  το κομψό, σπορ στυλ και την εξαιρετική οδηγική εμπειρία που προσφέρει. Αυτά δεν είναι τα μόνα προνόμια που καθιστούν τη Stelvio μοναδική και εξαιρετικά δημοφιλή: το νέο δημιούργημα της Alfa Romeo εκφράζει όλα τα συναισθήματα και τις εξαιρετικές επιδόσεις που είναι συνώνυμες  με το αυθεντικό «Alfa Spirit«  το οποίο τώρα ενσαρκώνεται σε ένα SUV  για πρώτη φορά στον έναν αιώνα ιστορίας της μάρκας. Επιπλέον, η Stelvio Quadrifoglio αναδείχθηκε το πιο γρήγορο SUV παραγωγής στον κόσμο με χρόνο  ρεκόρ στο Nürburgring, και έχοντας εξασφαλίζει  5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης από τον Euro NCAP.

  • Η Giulia Quadrifoglio ανακηρύχτηκε ως το «Best Sports and Performance Car» για το 2018 από το Βρετανικό περιοδικό British What Car? «What Car? Car of the Year 2018″
  • Πρόκειται για το έβδομο βραβείο που κερδίζει το sports sedan στο Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους 12 μήνες.
  • Η Stelvio κέρδισε τον τίτλο του «Premium SUV» στα βραβεία του Company Car Today CCT100 Awards2018

 

Διπλό βραβείο για την Alfa Romeo από τους Βρετανούς

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: