Δημοσκόπηση Marc: Σχεδόν ένας στους τρεις ανεμβολίαστους σκέφτεται να εμβολιαστεί

Από 26% στις αρχές Οκτωβρίου, το ποσοστό των ανεμβολίαστων που το ξανασκέφτεται ανέβηκε πλέον στο 32,2% στις 15/11 — Τι αναφέρουν οι πολίτες για τις αιτίες αύξησης των κρουσμάτων 

Δεύτερες σκέψεις στους ανεμβολίαστους δημιουργούν τα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ το περασμένο Σάββατο αλλά και η έξαρση της πανδημίας.

Ένας στους τρεις ανεμβολίαστους πολίτες σκέφτεται πλέον να εμβολιαστεί σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc που μετέδωσε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το β΄μέρος της δημοσκόπησης, που προβλήθηκε σήμερα, το ποσοστό των ανεμβολίαστων που το… σκεφτόταν ήταν 26% στις αρχές Οκτωβρίου και πλέον το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 32,2%.

Το 74% των πολιτών δήλωσαν ότι έχουν κάνει το εμβόλιο, το 3,7% ότι έχει νοσήσει, το ποσοστό των ερωτηθέντων που δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί ανέρχεται πλέον στο 6,7% ενώ το 14,1% δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν προτίθεται να εμβολιαστεί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων 53,6% θεωρεί ότι η αιτία της αύξησης των κρουσμάτων είναι η μη τήρηση των περιοριστικών και των υγειονομικών μέτρων.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης










.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: