Δημοσκόπηση κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προηγείται με διαφορά 10% η ΝΔ

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει κατά πολύ στα ποσοστά με τη ΝΔ να είναι μπροστά με 10% στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπως καταγράφει δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο πρώτο φύλλο της νέας εφημερίδας της Θεσσαλονίκης THESSNEWS, η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα με διαφορά 10 μονάδων!

Όπως προκύπτει από την έρευνα, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 25,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 15,5%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 5,5% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) 4%.

Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο 2% και από 1,5% έχουν Λαϊκή Ενότητα και το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας. H Εθνική Ενότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη λαμβάνει το 1%.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, έλαβε 35,81%, συνεπώς φαίνεται ότι έχει απωλέσει το 60% των ψηφοφόρων του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, δύο στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, λένε τώρα ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα.

Πηγή: iefimerida.gr

ellada

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: