Δημοφιλής τραγουδιστής ανοίγει το δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο

Ο επιτυχημένος Βρετανός τραγουδιστής και στιχουργός Εντ Σίραν, απ’ ό,τι φαίνεται θα αφήσει για λίγο την κιθάρα και το μικρόφωνο και θα ασχοληθεί με το χώρο της εστίασης.

Σε συνεργασία με τον μάνατζέρ του Στιούαρτ Καμπ, λοιπόν, ο αγαπητός προς το ευρύ κοινό τραγουδιστής θα αποκτήσει το δικό του bar- restaurant στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το Lonely Planet οι δύο συνεργάτες αγόρασαν το ισπανικό εστιατόριο Galicia επί της οδού Πορτομπέλο, στο πανέμορφο Notting Hill, με σκοπό να το μεταμορφώσουν σε ένα bar- restaurant με ζωντανή μουσική.

Πιο συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της η βρετανική Sun σημειώνει ότι το δίδυμο κατέβαλε το ποσό των σχεδόν δύο εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτηση της επιχείρησης, η νέα ονομασία της οποίας δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Το πιθανότερο είναι, ωστόσο, να ονομαστεί «Castle on the Hill», εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι του Εντ Σίραν, το οποίο μιλάει για το Framlingham Castle, στην πατρίδα του το Suffolk.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εστιατόριο αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή καθώς βρίσκεται σε έναν από τους δημοφιλέστερους δρόμους του Notting Hill, όπου κάθε Σάββατο λαμβάνει χώρα μία από τις πιο διάσημες και πολυσύχναστες αγορές στο Λονδίνο, η Portobello Road Market.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι και οι celebrities που έχουν επιλέξει την περιοχή για να αποκτήσουν το σπίτι τους στην αγγλική πρωτεύουσα όπως οι Ρόμπι Γουίλιαμς, Μπγιορκ, Κλόντια Σίφερ, Στέλλα ΜακΚάρτνι και άλλοι.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: