Δημήτρης Σκαρμούτσος: Διαφωνώ με την ορθοδοξία και είμαι άθεoς

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Διαφωνώ με την ορθοδοξία και είμαι άθεoς

O ήταν καλεσμένος στο πρώτο «Όλα Μπάχαλο» αυτής της εβδομάδας, δηλώνοντας πως έκανε την υπέρβασή του, μιας και είναι από τις λίγες φορές που εμφανίστηκε φορώντας πουκάμισο.

Ο σεφ είπε ότι πλέον νοικοκυρεύτηκε και ότι «είναι καλό να έχεις βρει τον άνθρωπο σου», ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν είναι κακό να γίνεις ακόμα και αδερφή», παρόλο που ο ίδιος δεν έγινε.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του «ρεμάλι» κατά το παρελθόν, ενώ δήλωσε πως με την σύντροφο του «σκοτωνόμαστε και τα ξαναβρίσκουμε και αυτό σημαίνει πως κάτι υπάρχει», μιας και ο ίδιος έχει περάσει όλα τα στάδια της αγάπης και του χωρισμού , έχοντας πάρει δυο διαζύγια και έχοντας κάνει πολλές σχέσεις και έτσι γνωρίζει. Δηλώνει «ερωτευμένος» και δεν διστάζει να το φωνάξει!

Σε εκκλησία δεν μπαίνει, καθώς διαφωνεί με το πως έχει καταλήξει η ορθοδοξία και δηλώνει «άθεος».

Ακόμα, ο ένας από τους τρεις κριτές του Master Chef μίλησε για την ελληνική κουζίνα και για τα κόλλυβα που σερβίρει στο εστιατόριο του, λέγοντας πως ήταν γλυκό στην Μακεδονία, αλλά «εμείς το γ..σαμε και το βγάζουμε στις κηδείες».

Αναφέρθηκε ακόμα και στο ότι δεν έγινε τελικός, γιατί «έχει γίνει την που..νας», προσθέτοντας ότι «ούτε στο δεν θα ήθελαν να καταλήξουν έτσι τα πράγματα, γιατί δεν ήταν τόσο το του τελικού, αλλά τα παραλειπόμενα».

Αν δεν είχε ασχοληθεί με την μαγειρική θα ήθελε να ασχοληθεί με τα τατουάζ και υποστήριξε πως ο πόνος του tattoo δεν είναι τίποτα μπροστά στον πόνο το χωρισμού. Το πρώτο του tattoo το χτύπησε στα 16 του, ενώ δεν έχασε ποτέ δουλειά εξαιτίας τους, ενώ τα αγαπημένα του είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τον γιο του.

Μένει μόνιμα πια στην και ανοίγει το δικό του μπακάλικο!

Πηγή: protothema

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Διαφωνώ με την ορθοδοξία και είμαι άθεoς

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: