Δημήτρης Κουφοντίνας: Νοσηλεύεται, αρνούμενος να δεχτεί τροφή

Παραμένει στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο ίδιος είχε ξεκινήσει απεργία πείνας πριν από πέντε ημέρες διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση αδείας από τις φυλακές, λόγω άρνησης του εισαγγελέα Βόλου, που έκρινε ότι διαθέτει τα τυπικά, αλλά δεν έχει τα ουσιαστικά στοιχεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταδικασθείς για την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας. Εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν ότι είχε πτώση της αρτηριακής πίεσης, λόγω της απεργίας πείνας, χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ο Κουφοντίνας νοσηλεύεται φρουρούμενος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο «Αχιλλοπούλειο», σε ειδικό χώρο κρατουμένων στη νέα πτέρυγα του ιδρύματος, ενώ εξακολουθεί να αρνείται να λάβει τροφή.

Από τη Δευτέρα, ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, μετά την ανάρτηση ηγετικού στελέχους του «Ρουβικώνα» κατά δικαστικών λειτουργών, για την άρνησή τους να χορηγήσουν εκ νέου άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Συγκεκριμένα, τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας είναι εμφανή περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου, όσο και στις εισόδους του κτηρίου όπου ελέγχονται οι εισερχόμενοι σε αυτό.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: