Δημιούργησε τέλεια φθινοπωρινά look με τα καλοκαιρινά σου ρούχα!

Το φθινόπωρο είναι εδώ όμως ακόμη όπως είναι λογικό δεν έχουμε κρύψει στα άδυτα της ντουλάπας μας τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Το θέμα είναι πως μπορούμε να ντυθούμε αυτή την «δύσκολη» στιλιστικά εποχή ώστε να αξιοποιήσουμε σωστά και τα καλοκαιρινά μας αλλά να μπούμε και σιγά-σιγά στο πνεύμα της νεάς σεζόν;

Η Μάντυ Σωτηρίου, μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry σου δείχνει πώς να βάλεις φθινοπωρινές νότες στα καλοκαιρινά σου outfit εύκολα και απλά:

Λοιπόν, έχεις φορέσει πολύ το τζιν το σορτσάκι και σε έχει καταβολέψει και δεν θα το βγάλεις αν δεν φτάσει η θερμοκρασία στους είκοσι; Ρίξε του από πάνω ένα απλό, απλούστατο μακρυμάνικο πουκαμισάκι να έρθει να δέσει. Λευκό θες; Τζιν θες; Καρό θες; Ότι θες. Εναλλακτικές λύσεις είναι τα φούτερ και οι απλές μακρυμάνικες μακό μπλούζες.

Πάρε μαζί σου ένα πανωφόρι. Χαμό κάνουν κάτι αμάνικα σακάκια, σαν γιλέκα ένα πράμα αλλά στο πιο μακρύ, sleeveless blazers λέγονται, και φοριούνται με τα πάντα όλα, και τζιν και φούστες και φουστάνια. Εναλλακτικές έχουμε τα κιμονό που λυσάξαμε όλες με δαύτα, τα denim jackets και τα αλαφρά bomber μπουφανάκια.

Φόρα καλοκαιρινά ρούχα με κλειστά παπούτσια. Πολύ της μόδας τα κοντά μποτάκια με χοντρό τακούνι σε μπεζ αποχρώσεις. Συνδυάζονται με τζιν σορτσάκια, μίνι φούστες, φουστανάκια, τα πάντα όλα. Εναλλακτικά έχουμε snickers, εσπαντρίγιες, πάνινα και αθλητικά.

Μικρό-Τips

* Φόρα φουστάνια με μακρυά μανίκια αλλά συνδύασέ τα με καλοκαιρινά παπούτσια, δηλαδή σανδάλια, ξώνυχα, ξώφτερνα,σαγιοναροπαντόφλες και τέτοια έξω καρδιά.

* Τώρα είναι η ώρα να φορέσεις τη θεόστενη pencil midi φούστα και τη δαντελένια μπλούζα που πήρες στις εκπτώσεις.

* Πουκαμίσες, σάλια, ελαφρά αμπέχονα και κιμονοζακέτες έχουν μεγάλη πέραση τέτοια εποχή.

womenonly.gr

youweekly.gr-Trends

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: