Δήλωση επανόρθωσης από το epsilon για την εταιρεία Nielsen

Επιθυμούμε να προβούμε σε επανόρθωση έναντι της εταιρείας Nielsen, του κ. Σπύρου Ζαβιτσάνου και της κας Βασιλικής Γρηγοριάδου, για ορισμένες δηλώσεις που έκανε η εταιρεία μας και οι συνεργάτες μας, κατά την περίοδο του Απριλίου 2017, υπό άλλη διοίκηση.

Στις δηλώσεις αυτές, προβήκαμε σε σειρά ισχυρισμών, όσον αφορά τόσο στις έρευνες μέτρησης θεαματικότητας που διεξάγει η εταιρεία Nielsen για λογαριασμό των πελατών της όσο και στα προαναφερθέντα πρόσωπα των Διευθυνόντων Συμβούλων αυτής, οι οποίοι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και εξαιτίας τους επλήγη η υπόληψη της εταιρείας Nielsen και η προσωπικότητα των εκπροσώπων της.

Δεδομένου ότι πλέον το κανάλι τελεί υπό νέα διοίκηση, δηλώνουμε ρητά και διαβεβαιώνουμε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους θιγέντες ότι εφεξής ο σταθμός μας θα συμμορφώνεται αυστηρά με όλους τους κανόνες που διέπουν τη δημοσιογραφική έρευνα και δεοντολογία, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια ατυχή περιστατικά.

Είναι αυτονόητο ότι αναγνωρίζουμε πλήρως την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των μετρήσεων τηλεθέασης που διεξάγεται από την εταιρεία Nielsen, η οποία, πράγματι, εφαρμόζει σχολαστικά τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η νέα διοίκηση της εταιρείας μας προσφάτως ανανέωσε τη σύμβασή της με τη Nielsen. Ως εκ τούτου, ανακαλούμε πλήρως κάθε αντίθετη δήλωση ή υπονοούμενο σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας αυτής και απολογούμαστε για την ζημία και αναστάτωση που προκλήθηκε στα θιγέντα πρόσωπα.

Η εταιρεία Nielsen, ο κ. Ζαβιτσάνος και η κα Γρηγοριάδου προκειμένου να παραιτηθούν από τις προσωπικές τους αξιώσεις για τη λήψη αποζημίωσης, ζήτησαν αντ’ αυτής να καταθέσουμε εκ μέρους τους στο Σωματείο «οι Φίλοι της Μέριμνας» – που έχει ως αποστολή την φροντίδα οικογενειών που αντιμετωπίζουν απειλητική για την ζωή ασθένεια – το συνολικό ποσό των €20.000,00»

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: