Δικηγόρος ξενοδόχου: Κανένας δεν κατάλαβε ότι τα δύο κορίτσια πνίγονταν

«Το ξενοδοχείο τηρούσε όλους τους κανόνες ασφαλείας», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Ε. Δημητριάδης, δικηγόρος της οικογένειας των προσαχθέντων από το ξενοδοχείο της Ρόδου, στην πισίνα του οποίου πνίγηκαν δύο κορίτσια από τη Γαλλία.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και του ναυαγοσώστη, βάσει του νόμου, οι κανόνες ασφαλείας είναι «η αναγραφή του βάθους της πισίνας, η ύπαρξη σωσιβίων, η ένδειξη ότι απαγορεύονται οι βουτιές και το ωράριο λειτουργίας που αναγράφεται και έχει άμεση συνάρτηση με το ωράριο του ναυαγοσώστη».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα δύο κορίτσια μπήκαν στην πισίνα 20 λεπτά μετά το κλείσιμό της, πνίγηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και χωρίς κανένας από τους παρόντες να καταλάβει το ο,τιδήποτε.

«Η τρίτη, 10χρονη αδελφή που ήταν μαζί τους, μάλιστα, γύρισε την πλάτη της και δεν κατάλαβε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το περιστατικό δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν που ήταν στο σημείο.

«Υπήρχε κόσμος εκεί που δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν φώναξε κανένας τίποτα», δήλωσε ακόμα και τόνισε πως το ξενοδοχείο είχε πρόσφατα ελεγχθεί από tour operators.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: