Δικαστικοί «μπελάδες» για τον διάσημο κριτή του Χ-Factor Σάιμον Κάουελ – Μήνυση 1 εκατ. για μπούλινγκ

Με αγωγή του ενός εκατομμυρίου είναι αντιμέτωπος ο διάσημος κριτής του βρετανικού X-Factor, Σάιμον Κάουελ, και η εταιρεία του, με την κατηγορία του μπούλινγκ από πρώην παίκτες.

Πρώην διαγωνιζόμενοι του τηλεοπτικού σόου φέρεται να ετοιμάζουν μήνυση ενός εκατομμυρίου λιρών για μπούλινγκ κατά της εταιρείας SyCo του διάσημου τηλεκριτή και παραγωγού Σάιμον Κάουελ, σημειώνει δημοσίευμα της Daily Mail.

Πέντε μεμονωμένα άτομα και μια ομάδα λέγεται ότι προσεγγίζουν μια δικηγορική εταιρεία και σκοπεύουν να μηνύσουν την εταιρεία για φερόμενο «εκφοβισμό, κακομεταχείριση και παραμέληση», ως αποτέλεσμα της συμμετοχής τους στο μουσικό σόου «X Factor».

Ένας ανώνυμος τραγουδιστής, εκ των μηνυτών, είπε στη «Sunday Mirror»: «Το να είσαι στο σόου ήταν μια φρικτή εμπειρία». Ο ενάγων πρόσθεσε:

«Εγώ και πέντε πρώην συμμετέχοντες συμφωνήσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη που νιώθουμε ότι μας αξίζει. Ο Σάιμον πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Χάσαμε πολλά χρήματα από περιόδους της ζωής μας που δεν βγάζαμε χρήματα για να αντιμετωπίσουμε τραύματα που ήταν ακόμα ριζωμένα από την παράσταση».

Οι πρώην παίκτες του σόου είπαν ότι έχουν αποδείξεις για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους -συμπεριλαμβανομένων email, ηχογραφήσεων και ψυχολογικών αξιολογήσεων- και είπαν ότι το κοινό θα δει μια διαφορετική πλευρά από τη λάμψη της μακροχρόνιας εκπομπής.

Η SyCo είπε στη «Mirror» ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Σάιμον Κάουελ γνώριζε με οποιονδήποτε τρόπο ή εμπλεκόταν προσωπικά στα περιστατικά ή τη συμπεριφορά που ισχυρίζονται οι ενάγοντες.

Εκπρόσωπος του X-Factor δήλωσε στη «Mirror»: «Η ευημερία όσων συμμετέχουν είναι η Νο1 προτεραιότητά μας και έχουμε ισχυρά μέτρα και εξειδικευμένες ομάδες για να διασφαλίσουμε ότι η υποστήριξη είναι πάντα διαθέσιμη. Δεν γνωρίζουμε τυχόν νομικές αξιώσεις που έχουν κατατεθεί κατά του X-Factor και, παρόλο που δεν βγαίνουμε στον αέρα εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουμε ανοιχτοί να συζητήσουμε οτιδήποτε ανησυχεί όποιον το επιλέξει».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: