Διεστραμμένη Μητέρα τάισε τον 4χρονο Γιο της Καυτερή Σάλτσα και Καθαρτικό. Μόλις Μάθετε τον Λόγο, θα σας Σηκωθεί η Τρίχα!

Μια γυναίκα από την Πενσυλβανία, η Danielle Duke, ψυχολογικά, λεκτικά και σωματικά κακοποίησε τον θετό της γιο, που ήταν μόλις 4 ετών. Ο πατέρας του παιδιού, ο Nathan Duke, φέρεται να μην έκανε τίποτα για να βοηθήσει το γιο του. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η κακοποίηση λάμβανε χώρα καθημερινά για 3 μήνες. 

Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφίες του μικρού παιδιού, που δείχνουν να έχει αμυχές, εγκαύματα και μώλωπες στο σώμα του.

Η γυναίκα που τους έδειξε τις φωτογραφίες, ανέφερε ότι το αγόρι δεχόταν καθημερινά κακοποίηση. Η ίδια γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε δει την Danielle να δίνει στο αγοράκι καθαρτικά.

Επίσης έριχνε καυτερή σάλτσα στο στόμα του και δε του επέτρεπε να πιει καθόλου νερό για 15 λεπτά.

Είναι λυπηρό που αυτή η γυναίκα έβλεπε όλα αυτά να συμβαίνουν και δεν ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Η Danielle έπαιζε επίσης ένα παιχνίδι με το παιδί που το αποκαλούσε «το παιχνίδι της γοργόνας».

Η Danielle κολλούσε με μονωτική ταινία τα πόδια του παιδιού και ένα σεντόνι.

Και το άφηνε έτσι για πολλές ώρες. Η αναφορά της αστυνομίας επίσης δείχνει ότι η Danielle φώναζε βωμολοχίες στο αγόρι.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι πράξεις της θετής μητέρας οφείλονται στο γεγονός ότι ο Nathan είχε κάνει παιδί με μια άλλη γυναίκα. Τόσο ο Nathan όσο και η Danielle αντιμετωπίζουν κατηγορίες παιδικής κακοποίησης.

Credit: Relayhero

Πηγή: fanpage

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: