Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου KIA Sportage

Το νέο Sportage αναμένεται να παρουσιασθεί τον Ιούλιο στην Κορέα. Ένα δυνατό αυτοκίνητο που το μεγάλο του ατού είναι ο σχεδιασμός του.

Άλλωστε ο σχεδιασμός του τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά είναι ένα από τα νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία του.  Οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου KIA Sportage διέρρευσαν από την ίδια την εταιρία.

Εκτός από τις σχεδιαστικές γραμμές που θα συζητηθούν αρκετά, πολύ καλή θα είναι η τεχνολογία συνδεσιμότητας αλλά και οι ισχυροί και αρκετά οικονομικοί  κινητήρες του.

Μετά την παρουσίαση του Ιουλίου στην Κορέα αναμένεται να ακολουθήσει η ευρωπαϊκή παρουσίαση και υπολογίζεται ότι θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Βέβαια αυτό το Sportage που θα δούμε δεν θα μοιάζει και τόσο με το αυτοκίνητο που προορίζεται για την αγορά της Ασίας. Το συγκεκριμένο Kia Sportage  που θα έρθει στην Ευρώπη θα είναι στην 28χρονη ιστορία του μοντέλου, η πρώτη έκδοση ειδικά για την Ευρώπη

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Kia, η Opposites United, που αποκαλύφθηκε νωρίτερα φέτος, αποτελεί τον πυρήνα του design του Sportage, επηρεάζοντας κάθε πτυχή της εμφάνισης και του χαρακτήρα του.

Οι πρώτες εικόνες  δίνουν μια αρχική αίσθηση της αποφασιστικής και πρωτοποριακής παρουσίας του SUV  αποτίνοντας φόρο τιμής στην τελειότητα και την απλότητα της φύσης, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται με τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση.

Μυώδες εξωτερικό και καινοτόμο εσωτερικό

Το νέο Sportage έχει μια μυώδη εμφάνιση καθώς και μια δυναμική αλλά και κομψή σιλουέτα. Στα αξιοσημείωτα νέα στοιχεία του περιλαμβάνονται οι καθαρές και έντονες γραμμές που χαρακτηρίζουν τις επιφάνειες. Το εμπρός μέρος αποτελεί μια άμεση και σαφή δήλωση, με μια μεγάλη μαύρη μάσκα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του. Πίσω οι μυώδεις γραμμές των ώμων συγκλίνουν ομαλά ώστε να συναντήσουν τα λεπτά φώτα ημέρας, που πλαισιώνουν το νέο λογότυπο της Kia κα του Sportage.

Το σκίτσο του εσωτερικού αποκαλύπτει έναν χώρο προσανατολισμένο προς τον οδηγό που διαθέτει χαρακτήρα, ποιότητα και καινοτόμο τεχνολογία. Στο επίκεντρο βρίσκεται μια όμορφη, ενσωματωμένη καμπύλη οθόνη.

«Εμπνευσμένο από το συνδυασμό της φύσης με την καινοτομία το νέο Sportage δημιουργεί πρότυπα σχεδίασης με ένα περιπετειώδες αλλά και σύγχρονο εξωτερικό και ένα πρωτοποριακό εσωτερικό με όμορφες λεπτομέρειες», δήλωσε ο Karim Habib, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Global Design Center. «Με το νέο Sportage, δεν θέλαμε απλώς να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, αλλά να προχωρήσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο στην κατηγορία των SUV».

Σύντομα η KIA θα δώσει και άλλες φωτογραφίες αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο Sportage.

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου KIA Sportage gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: