Διαζύγιο – "βόμβα" στην ελληνική showbiz – Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του… [Εικόνες]

Κι άλλο διαζύγιο στην ελληνική showbiz…

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του;

«Σύννεφα» στον γάμο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και της Κατερίνας Παπαδάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ηθοποιός και η γυναίκα του, που είναι μαζί αρκετά χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μάλιστα, μετέφερε με επιφύλαξη ότι τα προβλήματα τους φαντάζουν αξεπέραστα και ότι σκέφτονται ακόμη και το διαζύγιο. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα και των δύο συντρόφων -που πάνω από όλα είναι γονείς- είναι τα δύο παιδιά τους και η διασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας. Με γνώμονα αυτό, νουν διαστάσεις, αλλά ούτε και δημοσιότητα. Την ίδια ώρα, οι δικοί τους άνθρωποι προσπαθούν να συμβιβάσουν τα πράγματα, προκειμένου το ζευγάρι να τα ξαναβρεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή από το περιβάλλον τους, κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον δύσκολο.

Οι δύο ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους ζωής φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ιδιωτικές τους στιγμές. Τις δυσκολίες, λοιπόν, που περνούν αυτή την περίοδο λίγοι τις γνωρίζουν.

«Η κρίση είναι μεγάλη, τα προβλήματα περίπλοκα, αλλά υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να το παλέψουν» είπε άνθρωπος από τον κύκλο του Οδυσσέα και της Κατερίνας. Η τελευταία κοινή κοσμική εμφάνιση του ζευγαριού καταγράφηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Φάρος», όπου πρωταγωνιστεί ο Οδυσσέας, στο θέατρο Αθηνών.

Πηγή: gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: