Διαβάστε τι δεν πρέπει ποτέ να φορέσετε σε ένα ραντεβού (αν δεν θέλετε να υπάρξει δεύτερο).

Πρώτο ραντεβού! Τι ΔΕΝ φοράμε!

1. Sneakers
Τα αθλητικά παπούτσια είναι ένα μεγάλο όχι σε ένα ραντεβού. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι σeξι και κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση. Προσοχη όμως στις υπερβολές!
2. Glitter & πούλιες
Μην φοράτε πολύ βραδινά ή κεντημένα ρούχα. Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει θα είναι λάθος και υπερβολικό. Αυτό ισχύει επίσης για το μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι φυσικό και λαμπερό.
3. Ζιβάγκο
Το ζιβάγκο είναι ένα βασικό κομμάτι που πρέπει να αποφεύγετε στα ραντεβού. Ακόμα κι αν τα αγαπάτε πολύ είναι ωραίο να είναι ακάλυπτος ο λαιμός.
4. Άβολα τακούνια
Μην φοράτε τακούνια που ξέρετε ότι δεν πρόκειται να είστε άνετα σ’αυτά. Όσο τέλεια και αν είναι, όσο φανταστικά και αν ταιριάζουν με το ρούχο σας, δεν θέλετε να καταλήξετε να περιμένετε πως και πώς να τα βγάλετε.
5. Στενό & Κοντό
Αποφύγετε οτιδήποτε πολύ μικρό, στενό ή κοντό, ειδικά σε ένα πρώτο ραντεβού. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αισθάνεστε άβολα ή όλη την ώρα να τραβάτε τον ποδόγυρο και να μην απολαύσετε το δείπνο μαζί του. Μην ξεχνάτε! Στους άνδρες μπορεί να αρέσει ένα καλό μίνι, αλλά ακόμα πιο πολύ προτιμούν ένα σeξι midi.
6. Πάρα πολύ άρωμα
Ένα απαλό άρωμα ή ακόμα και ένα αρωματικό νερό σώματος είναι πολύ πιο ελκυστικό από ό,τι ένα βαρύ άρωμα. Και βέβαια και αυτά με μέτρο γιατί, less is more.
7. Ένα αποκαλυπτικό τοπ
Μην φοράτε αποκαλυπτικά τοπ είτε είναι ένα βαθύ ντεκολτέ είτε ένα cropped τοπ. Να θυμάστε είναι πολύ πιο σeξι αυτό που δε φαίνεται και αφήνει τη φαντασία να δουλέψει.
8. Ψηλόμεσα τζιν και σορτς
Αποδεδειγμένα όχι και ο καλύτερος τρόπος για ν’ αναδείξουμε τα οπίσθια μας και σίγουρα όχι για να κάνουμε έναν άνδρα να μας προσέξει. Επιλέξτε κοψίματα που να αναδεικνύουν το σώμα σας.

omorfamystika.gr

youweekly.gr-Trends

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: