Διάσημες Ελληνίδες που δεν φοβούνται να ποζάρουν χωρίς make up και ρετούς

Κάποιες από αυτές έχουν δηλώσει την προτίμησή τους στο φυσικό look.

Άλλες έχουν κατηγορηθεί για υπερβολικό μακιγιάζ και ρετούς στις φωτογραφίες τους στα εξώφυλλα περιοδικών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πηγαίνουν κόντρα -ορισμένες φορές- στο πρότυπο της «τέλειας γυναίκας» ποζάροντας για σκοπό των social media χωρίς ίχνος μακιγιάζ και photoshop. 

Δέκα από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες επώνυμες σπάνε τα ταμπού και τολμούν να δείχνουν τα ψεγάδια τους με τις φωτογραφίες τους να γίνονται viral και να απασχολούν κοινό και δημοσιογράφους. Εκείνες χωρίς κόμπλεξ το απολαμβάνουν ιδιαίτερα και πολλές φορές αυτοσαρκάζονται… με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. 

Κατερίνα Ζαρίφη: Ακομπλεξάριστη και σατιρίζοντας πολλές φορές και τον ίδιο της τον εαυτό, η παρουσιάστρια του «Talking Nomads» αγαπά το natural look. 

Σμαράγδα Καρύδη: «Νιώσε άνετα, Βρες αυτό που σου ταιριάζει» ήταν η λεζάντα που συνόδευε το εν λόγω ενσταντανέ της ηθοποιού που δεν δίστασε να δείξει στους followers της τις αναλογίες της. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Αν και πολλοί την έχουν κατακρίνει για το photoshop των ενσταντανέ της, η επιχειρηματίας τολμά και ποζάρει με μαγιό στα μέσα δικτύωσης. 

Μαρία Κορινθίου: Μετά το σάλο με τη φωτογράφησή της για το περιοδικό «Down Town», η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη αποφάσισε να ποστάρει στο Instagram την αρετουσάριστη φωτογραφία. 

Δέσποινα Βανδή: Το κορμί της Ελληνίδας τραγουδίστριας δεν χρειάζεται ρετους με τους κοιλιακούς της να κλέβουν τα βλέμματα. 

Τατιάνα Στεφανίδου: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Τάτι του κοινού αποφεύγει το μακιγιάζ και το επιτηδευμένο ύφος. 

Πόπη Τσαπανίδου:Γοητευτική και με φυσική ομορφιά, η άνκοργούμαν του μεσημβρινού δελτίου του Star εντυπωσιάζει και στο Instagram. 

Κατερίνα Καραβάτου:Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν αγαπά το μέικ απ, γεγονός που αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες της στα μέσα δικτύωσης. 

Αθηνά Οικονομάκου:Μία από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, θεωρείται και η βασίλισσα του Instagram με τις σeξι φωτογραφίες της. 

reader.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: