Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί μετακόμισης Τσίπρα από την Κυψέλη στο Σούνιο

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων, σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας μετακόμισε από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι  «η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες» και καλεί όποιον θέλει να επισκεφτεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη για «καφεδάκι και κουραμπιέδες».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Επειδή από χθες δημοσιεύματα τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη «λαϊκή Κυψέλη» και διαφορά αλλά τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες.

Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια».

Νέα Δημοκρατία: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας σπίτι στο Σούνιο;

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ,, κατηγορώντας τον ότι δεν απαντά στο ερώτημα που τέθηκε για την μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα  χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας σπίτι στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση», ανέφεραν από το κυβερνών κόμμα.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: