Διαμαρτυρία δασκάλων έξω από την Βουλή

Ζητούν να γίνει πράξη η δέσμευση της κυβέρνησης για διορισμούς 20.000 μόνιμων εκπαιδευτικών την επόμενη διετία 

«2017 δάσκαλοι αόρατοι ακόμα μια φορά» και «Κασιανέ παραιτήσου, σώσε τώρα την σου», φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι δάσκαλοι έξω από την είσοδο της Βουλής.

Οι δάσκαλοι ζητούν να γίνει πράξη η δέσμευση της κυβέρνησης που είχαν ανακοινώσει τόσο ο τέως υπουργός Παιδείας κ. Φίλης όσο και ο νυν υπουργός κ. Γιαβρόγλου για διορισμούς 20.000 μόνιμων εκπαιδευτικών την επόμενη διετία.

Επίσης να αναφέρουμε οτι ο κ. Κασσιανός που εχει την τιμητική του στα συνθήματα των δασκάλων είναι ο υπεύθυνος ειδικής αγωγής του υπουργείου Παιδείας και πρώην συμβουλος του Φίλη και όπως καταγγέλουν οι δάσκαλοι ήταν εκείνος που προώθησε κάποιες ρυθμίσεις μπαλώματα στο θέμα των ελλείψεων.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν την απόσυρση της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας που αφορά στις προσλήψεις αναπληρωτών για τις επόμενες δύο σχολικές χρονιές,

Για τους εκπαιδευτικούς, οι «προσωρινές», όπως αναφέρονται στην τροπολογία, ρυθμίσεις, αποτελούν «ομολογία της παντελούς απουσίας πρόθεσης και σχεδιασμού για την πραγματοποίηση των χιλιάδων μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών που έχει απόλυτη ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση».

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: