Διαλυμένο το αυτοκίνητο από το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στη Λάρισα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, όταν σε μία μικρή ευθεία εξετράπη επιβατικό αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού του οδικού δικτύου.

Το δυστύχημα είχε απολογισμό τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων, μιας κοπέλας 19 ετών και ενός νέου 28 ετών. Στο όχημα επέβαινε ένα ακόμη άτομο 23 ετών, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο επιβατικό, όπως αναφέρει το larissanet.gr.

Στις 5:04 ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και έσπευσαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων και χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 6:10 το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη.

Ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι εικόνες από το δρόμο Λάρισας – Αγιάς, κοντά στο Γερακάρι, που δείχνουν το μοιραίο αυτοκίνητο διαλυμένο.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: